MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
28
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 5+1 ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Ένα μεγάλο αφιέρωμα σε πολεμικές ταινίες με αφορμή την 28η Οκτωβρίου, ταινίες τρόμου με “γέυση” Halloween, αλλά και ταινίες σε πρώτη προβολή στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου (26/10-28/10).

Monopoli Team

Ο Δρόμος της Διαφυγής, στην ΕΡΤ2, Σάββατο 26/10 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Κριστιάν Ντιγκέ, Hθοποιοί: Πατρίκ Μπριέλ, Έλσα Ζίλμπερσταϊν, Κριστιάν Κλαβιέ, Μπατίστ, Φλεριάλ Παλμιερί, Ντοριάν Λε Κλεκ

Στην υπό γερμανική κατοχή Γαλλία, δύο νεαρά αδέλφια, εβραϊκής καταγωγής, ο Μορίς και ο Ζοζέφ θα βρεθούν μόνοι τους απέναντι στους θανάσιμους κινδύνους που εγκυμονεί το πολεμικό κλίμα στη χώρα. Θα επιδείξουν απίστευτο θάρρος, κουράγιο και εφευρετικότητα, ώστε να ξεφύγουν από τον ναζιστικό βαρβαρισμό και να προσπαθήσουν να επανενωθούν με την οικογένειά τους.

Μία συγκλονιστική ιστορία ψυχικού σθένους στην κατεχόμενη από τους Γερμανούς Γαλλία, από τον σκηνοθέτη του «Μπελ & Σεμπάστιαν 2: Η περιπέτεια συνεχίζεται», με βάση το ομότιτλο αυτοβιογραφικό βιβλίο του Ζοζέφ Ζοφό.

The Mortuary Collection, στο COSMOTE CINEMA 1HD, Σάββατο 26/10 στις 23:15

Σκηνοθεσία: Ράιαν Σπίντελ, Ηθοποιοί: Τρίσταν Μπάιον, Ίντεν Κάμπελ, Χάνα Λόιντ

Αφιέρωμα: Halloween. Ένας υπερήλικας νεκροθάφτης ξεναγεί στο νεκροτομείο μια κοπέλα που ενδιαφέρεται να εργαστεί ως βοηθός του. Ευθύς αμέσως, ξεκινά να αφηγείται την αλλόκοτη ιστορία της πόλης μέσα από μακάβριους μύθους που ζωντανεύουν στην οθόνη.

Αμήν (Amen), στο OPEN, Κυριακή 27/10 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Κώστας Γαβράς, Ηθοποιοί: Ούλριχ Τούκουρ, Ματιέ Κασσοβίτς, Ούλριχ Μούε

Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο αξιωματικός των SS Κερτ Γκερστέιν προσπαθεί να ενημερώσει άμεσα τον Πάπα Πίο XII για την αποστολή Εβραίων σε στρατόπεδα εξόντωσης. Σε αυτή την επικίνδυνη και δύσκολη αποστολή θα τον βοηθήσει ένας νεαρός ιερέας, ο Ρικάρντο Φοντάνα, προκειμένου να καταφέρουν να ενημερώσουν και να σώσουν όσο περισσότερο κόσμο μπορούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο COSMOTE HISTORY HD τιμά την 28η Οκτωβρίου με ολοήμερο αφιέρωμα12.09.2018

Συντρίμμια Ψυχής, στο COSMOTE CINEMA 2HD, Κυριακή 27/10 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Τζέρεμι Ποντέσβα, Ηθοποιοί: Στίβεν Ντιλέιν, Ράντε Σερμπέντζγια, Ρόζαμουντ Πάικ

Αφιέρωμα: Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Όταν οι Ναζί σκοτώνουν τους γονείς του, ο μικρός Τζέικομπ διαφεύγει στην Ελλάδα με τη βοήθεια ενός αρχαιολόγου. Χρόνια αργότερα, αν και έχει εξελιχθεί σε χαρισματικό συγγραφέα, η φρίκη του πολέμου συνεχίζει να τον στοιχειώνει.

Η Ώρα Της Κατασκοπίας (A Call To Spy), στο OPEN, Δευτέρα 28/10 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Λίντια Ντιν Πίλτσερ, Ηθοποιοί: Σάρα Μέγκαν Τόμας, Στέινα Κάτικ, Ράντικα Άπτε, Λίνους Ρότς, Ρόσιφ Σάδερλαντ

Στις αρχές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, με τη Βρετανία να βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση, ο Τσώρτσιλ δίνει εντολή στη νέα του υπηρεσία κατασκοπείας να στρατολογήσει και να εκπαιδεύσει γυναίκες, προκειμένου να γίνουν κατάσκοποι. Αποστολή τους είναι να προκαλούν σαμποτάζ και να υποστηρίζουν την αντίσταση εναντίον του ναζιστικού καθεστώτος στη Γαλλία. Η Βιρτζίνια και η Νουρ αποφασίζουν να είναι από τις πρώτες που θα αναλάβουν αυτή την αποστολή…

Εναντίον Όλων, στο COSMOTE CINEMA 1HD, Δευτέρα 28/10 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Μόριτζ Μορ, Ηθοποιοί: Μπιλ Σκάρσγκαρντ, Τζέσικα Ροθ, Μισέλ Ντόκερι

ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Action Zone. Αποφασισμένος να εκδικηθεί τη δολοφονία της οικογένειάς του, ο Μπόι εκπαιδεύεται από έναν μυστηριώδη μέντορα για να μετατραπεί σε φονική μηχανή. Στη διάρκεια της αποστολής του, θα βρεθεί μπροστά σε μια συγκλονιστική ανακάλυψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Σταχτοπούτα για φίλημα12.09.2018

Περισσότερα από Cine News