ΝΕΑ
Επίσημη πρεμιέρα για τη «Λυσσασμένη γάτα» στο θέατρο Αθηνά
Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα για την παράσταση, σε σκηνοθεσία Δημοσθένη Παπαδόπουλου. Ποιοι έδωσαν το “παρών”.
![](https://www.monopoli.gr/wp-content/uploads/2024/11/Lisasmeni-Gata-theatro-athina-3-1024x684-1.webp)
Monopoli Team
05.11.2024
Τη Δευτέρα το βράδυ πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα η παράσταση «Η λυσσασμένη γάτα» το πάντα επίκαιρο έργο το Τενεσί Ουίλιαμς. Ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος σκηνοθετεί ένα από τα κορυφαία έργα της παγκόσμιας δραματουργίας στο Θέατρο Αθηνά.
«Η λυσσασμένη γάτα» ανέβηκε πρώτη φορά το 1957 στη Νέα Υόρκη σε σκηνοθεσία Ηλία Καζάν και έγινε μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία με πρωταγωνιστές την Ελίζαμπεθ Τέιλορ και τον Πολ Νιούμαν.
Το βραβευμένο αυτό με Πούλιτζερ έργο εξερευνά τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής με σκληρή ειλικρίνεια και αποκαλύπτει τις σκοτεινές πτυχές των σχέσεων, τα ανείπωτα πάθη και τις κοινωνικές συμβάσεις που καταπνίγουν τα αληθινά συναισθήματα.
Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
O Σπύρος Γραμμένος γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο στο Κύτταρο
Οι Magenta Flaws θα ανοίξουν τις δύο συναυλίες του Barry Adamson
Τέμπη – πόρισμα για τη φωτιά: Ύπαρξη 3,5 τόνων, πιθανότατα αρωματικών υδρογονανθράκων
Ένα γνωστό σε όλους μας φάρμακο στη μάχη για τον καρκίνο του εντέρου
“First In / First Out”: Οι Bonnie Nettles παρουσιάζουν τον δίσκο τους στο Arch
Flamenco Odyssey: Χρίστος Τζιφάκις Quartet στο Jazzét Music Hall
Σωκράτης Σινόπουλος Quartet στο Piraeus Club Academy
Οι Warhaus στο Gagarin 205
Μετά Δόξης, του Ανδρέα Κατσιγιάννη στο Θέατρο Παλλάς
Μήλος: Κινητοποιήθηκε το ΥΠΕΝ για την ανέγερση ξενοδοχείου στο Σαρακήνικο