Το εστιατόριο Psarlou στο Κεφαλάρι προσφέρει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία για τους λάτρεις της θάλασσας. Εκεί, η μαγεία ξεκινά με την άριστη ποιότητα των πρώτων υλών, που αποτελούν τη βάση για κάθε δημιουργία. Με απόλυτη προσήλωση στη φρεσκάδα και τη γεύση, το Psarlou παντρεύει την αγάπη για τη θάλασσα με τη σύγχρονη γαστρονομία, σε έναν χώρο που αποπνέει κομψότητα και μοντέρνα αισθητική.
Στο τιμόνι της ομάδας, ο Κώστας Ντούζος, γνωστός για την πολυετή εμπειρία του στον χώρο και την απαράμιλλη ικανότητά του να προμηθεύεται το καλύτερο ψάρι από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Το πάθος του για την ποιότητα αποτυπώνεται σε κάθε πιάτο, ενώ η ομάδα που έχει δημιουργήσει μοιράζεται το ίδιο όραμα: να προσφέρει στους επισκέπτες οικείες γεύσεις που ξυπνούν αναμνήσεις, φέρνοντας την παράδοση στο σήμερα. Η επιλογή των ψαριών και η προετοιμασία τους είναι ένας φόρος τιμής στην αυθεντική ελληνική κουζίνα, ενώ οι σύγχρονες τεχνικές και οι δημιουργικοί συνδυασμοί δίνουν μια νέα διάσταση σε κάθε πιάτο.
Αυτό, εξάλλου, είναι το “Creative Seafood Experience” που υπόσχεται το Psarlou: μια γευστική εμπειρία που σέβεται τις ρίζες της, αλλά δεν φοβάται να αναζητήσει νέους ορίζοντες.
Κι όσο για το όνομα του εστιατορίου; Λένε, ότι η Ψαρλού ήταν κόρη ενός ψαρά σε ένα μακρινό νησί του Αιγαίου. Από μικρή, είχε το χάρισμα να «διαβάζει» τα κύματα που της αποκάλυπταν κρυφούς κόλπους με τα πιο νόστιμα ψάρια. Μάλιστα, οι ψαράδες βασίζονταν στις προβλέψεις της για να γεμίσουν τα δίχτυα τους. Από αυτόν τον μύθο ήρθε η έμπνευση για το όνομα του εστιατορίου, καθώς συμβολίζει τη γνώση, την αφθονία, αλλά και την αγνή αγάπη προς τη θάλασσα και τους θησαυρούς της.
Το Psarlou υποδέχεται τα Χριστούγεννα με ένα άκρως γιορτινό Christmas Eve Menu, που περιλαμβάνει Στρείδι Fine De Claire σε Ajo Blanco και πίκλα κουμκουάτ, Βελουτέ Πράσου με καπνιστό χέλι και μπισκότο παρμεζάνας αρωματισμένο με τρούφα, Cheviche Μπαρμπούνι μαριναρισμένο σε εσπεριδοειδή, αχλάδι ποσέ σε μπύρα, νερό ντομάτας, Τριλογία Παντζαριού με αστακό, ρόδι, κάστανο και μαγιονέζα εσπεριδοειδών, Νιόκι Πατάτας σε κρέμα αχινού με ταρτάρ γαρίδα κοιλάδος και τραγανό κουνουπίδι.
Για κυρίως πιάτο μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε Φιλέτο Σφυρίδας με άγρια αγκινάρα, αρακά, κρέμα αυγολέμονο, ζωμό από πετρόψαρα ή Φιλέτο Μόσχου με πατάτες dauphinoise, λαχανάκια Βρυξελλών και σάλτσα perigourdine, ενώ για τον πιο γλυκό επίλογο, το Psarlou σερβίρει Γκανάζ σοκολάτας Guanaja με καραμέλα γάλακτος σε ημισφαίριο σοκολάτας, κρεμέ φουντούκι, καραμελωμένο ποπ κορν, σάλτσα μύρτιλο.
Ανακαλύψτε περισσότερα για το Psarlou, μέσα από την ιστοσελίδα, το Facebook και το Instagram του εστιατορίου.
Psarlou
Διεύθυνση: Δηλιγιάννη 56, Κηφισιά 145 62 *Ακριβώς δίπλα στο εστιατόριο υπάρχει χώρος στάθμευσης, για ακόμα πιο ευχάριστη και ξέγνοιαστη εμπειρία. Οδηγίες εδώ
Τηλέφωνο: 21 0444 8090