MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
13
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Στέλιος Τσουκιάς για πρώτη φορά στην Κρήτη – Οι στάσεις της περιοδείας

Ο Στέλιος Τσουκιάς για πρώτη φορά στην Κρήτη, ταξιδεύοντας απ’ το Ρέθυμνο στη Σητεία, το Ηράκλειο, τα Χανιά για τα πρώτα full band live του.

Monopoli Team

Ο Στέλιος Τσουκιάς έρχεται για πρώτη φορά στην Κρήτη, ταξιδεύοντας από το Ρέθυμνο στη Σητεία, το Ηράκλειο και τα Χανιά για τα πρώτα full band live του. Ο Στέλιος Τσουκιάς φέτος κάνει την πρώτη του χειμερινή περιοδεία στην Ελλάδα με 13 σταθμούς και φυσικά η Κρήτη δε θα μπορούσε να λείπει απο αυτούς. Έχοντας σταθερά δίπλα του τρεις ξεχωριστούς μουσικούς, τη Λαμπρινή Γρηγοριάδου (100οC, Σούπερ Στέρεο) στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Ιάσονα Οικονόμου (Σούπερ Στέρεο) στο ηλεκτρικό μπάσο, τον Πρόδρομο Μυστακίδη (BAiLDSA) στα τύμπανα και pads, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα εντελώς καινούργιο, με χαρακτηριστικό ήχο και ταυτότητα. Πιο ηλεκτρικό και πιο δυναμικό που έχει ως στόχο να μας ξεσηκώσει και να μας κάνει να τραγουδάμε μαζί τους χωρίς ανάσα.

Ο Τσουκιάς και η μπάντα του φτιάχνουν ένα post rock περιβάλλον μέσα στο οποίο χωρούν εμβληματικά τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας, τα τραγούδια της προσωπικής τραγουδοποιίας του Στέλιου αλλά και επιλογές από την αμερικανική και βρετανική σκηνή που τους αρέσει να παίζουν μαζί.

Στο ανανεωμένο του πρόγραμμα ο Στέλιος παρουσιάζει τραγούδια που κυκλοφόρησε μέσα στο 2024, το Φωτιές στον αέρα, που ήδη παίζεται από τα μουσικά ραδιόφωνα και το Πότε θα έρθεις, τραγούδι που κυκλοφόρησε το Μάρτιο επηρεασμένος από τις τραγωδίες που σημάδεψαν τη χρονιά του ‘23. Αρκετούς μήνες μετά, ο Στέλιος και η μπάντα συναντιούνται ξανά σε ένα πλαίσιο διαφορετικό αλλά και τόσο ίδιο. Η μουσική του έχει επηρεαστεί από ό,τι ζει και τα νέα τραγούδια έχουν ήδη αρχίσει να γεννιούνται. Κάποια από αυτά θα έχουμε την ευκαιρία να τα ακούσουμε πρώτη φορά live στο Λυκίσκο όπως το Μην αργήσεις, νέο τραγούδι σε μουσική Quasamodo και στίχους Νάσου Αρώνη (κυκλ. Ιαν. 2025) και το Απωθημένο σε μουσική Στέλιου Τσουκιά και στίχους Νίκου Νούκουτου (κυκλ.2025).

Κάθε ζωντανό πρόγραμμα του Στέλιου αποδεικνύει πως δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι πρόκειται για έναν τραγουδοποιό – και μαθηματικό – που ξέρει να απευθύνεται με άμεσο τρόπο στο κοινό του για όσα τον απασχολούν και τον ενεργοποιούν. Ο Στέλιος Τσουκιάς θα μας τραγουδήσει αυτές τις ιστορίες και πολλές ακόμα μαζί με την εκρηκτική του μπάντα.

Οι στάσεις της περιοδείας
  • 23/1 – ΡΕΘΥΜΝΟ @ ΜONITOR ART CAFE
  • 24/1 – ΣΗΤΕΙΑ @THE WALL
  • 25/1 – ΗΡΑΚΛΕΙΟ @CINE STUDIO
  • 26/1 – ΧΑΝΙΑ @BRAS DE FRERES

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Art & Culture
Στο πνεύμα των ημερών: Μικρός οδηγός για τη «μεγάλη μουσική»
Μουσικά Νέα
Μέγαρο: Η ΕΛΣΟΝ υποδέχεται τους Λεωνίδα Καβάκο και Τιμόθεο Γαβριηλίδη-Πέτριν
Μουσικά Νέα
Άννα Βίσση: Η τελευταία μεγάλη της συναυλία στο Καλλιμάρμαρο έρχεται αποκλειστικά στο MEGA
Μουσικά Νέα
Rod Stewart: Τα περιπετειώδη ‘80s και η “επίσημη” ερωμένη του
Μουσικά Νέα
Σοφία Βέμπο – Η φωνή που νίκησε τον φασισμό: Κυκλοφόρησε η ζωντανή ηχογράφηση της συναυλίας
Μουσικά Νέα
Η Καμεράτα ερμηνεύει τον “Εσπερινό” του Μοντεβέρντι στο Μέγαρο
Έξοδος
Νίνα Λοτσάρη – Rosanna Mailan στο Baraonda Music Hall
Μουσικά Νέα
Το Stages A/LIVE παρουσιάζει τους Last Drive στο Gagarin 205
Μουσικά Νέα
Weval: Το εκρηκτικό ντουέτο της σύγχρονης electronica για μια βραδιά στο Universe
Μουσικά Νέα
Joep Beving: Ο πιανίστας–φαινόμενο του μινιμαλισμού για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Μουσικά Νέα
Η Patti Smith για μια μοναδική βραδιά στο Θέατρο Λυκαβηττού
Μουσικά Νέα
Οι Offspring επιστρέφουν στην Ελλάδα – Με τους Bad Religion στην Πλατεία Νερού