MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
04
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Θάνος Τοκάκης: «Γνώρισα την αναγνωρισιμότητα και δεν μου ταιριάζει» (vid)

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε ο ηθοποιός Θάνος Τοκάκης και μίλησε μεταξύ άλλων για την αναγνωρισιμότητα που του έφερε η τηλεόραση αλλά και τη σχέση του με τα social media.

Credits: Θανάσης Καρατζάς
Monopoli Team

«Με τρομάζουν λίγο τα social media. Δεν ξέρω, είναι θέμα γενιάς, ηλικίας; Με τρομάζει περισσότερο ο εαυτός μου στα social media. Το να μπαίνω δηλαδή σε μια διαδικασία να παρατηρώ τις ζωές άλλων, άλλες παραστάσεις, χειροκροτήματα. Βγαίνω από εμένα τότε και δεν είμαι εγώ. Κι αυτό με τρομάζει αρκετά», σχολίασε σε σχέση με τα social media.

«Μέσω των social media, ψάχνουμε να βρούμε μια ταυτότητα μέσα από το πώς μάς βλέπουν οι άλλοι», συνέχισε. «Τα likes φέρνουν ντοπαμίνη σίγουρα. Την ντοπαμίνη μου την ελέγχω, τόσο όσο». 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, 50-50, που συμμετείχε. «Είδα την αναγνωρισιμότητα κατευθείαν, κατάλαβα τι είναι, αν μου ταιριάζει. Δεν μου ταιριάζει. Προσπαθούσα να καταλάβω τι πραγματικά θέλω και νομίζω βρήκα ένα δρόμο στην πορεία που ήταν αυτός που πραγματικά ήθελα», παραδέχτηκε.

«Βέβαια, όπως σε όλα τα πράγματα στη ζωή, έτσι και στην υποκριτική πάντα θέλεις κάτι που δεν έχεις. Πάντα δηλαδή είσαι σε έναν δρόμο και λες μήπως εκεί θα ήταν καλύτερα;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣμαράγδα Καρύδη: «Γιατί να ανοίξει συζήτηση γύρω από τις αμβλώσεις;» (vid)12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz