MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
04
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Επίσημη πρεμιέρα για την «Ορέστεια του Στρίντμπεργκ» στο Άνεσις

Επίσημη πρεμιέρα έκανε η νέα μαύρη κωμωδία της Λένας Κιτσοπούλου, που ανεβαίνει στο Θέατρο Άνεσις.

Monopoli Team

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η Ορέστεια του Στρίντμπεργκ» βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας πολλά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Η νέα μαύρη κωμωδία της Λένας Κιτσοπούλου ανεβαίνει στο Θέατρο Άνεσις με τους Ευδοκία Ρουμελιώτη, Χρήστο Σαπουντζή, Χρήστο Μαλάκη, Μαρία Μοσχούρη, Γιάννη Μπαριτάκη.

Το «παρών» στη θεατρική τους πρεμιέρα έδωσαν πολλοί συνάδελφοί τους όπως ο Στέλιος Μάϊνας, η Ευγενία Δημητροπούλου με τον σύζυγό της Στέλιο Βλατάκη, ο Νίκος Ψαρράς με τη σύζυγό του Ελένη Καρακούλη, η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Δημήτρης Μοθωναίος, η Χάρις Αλεξίου, η Βασιλική Τρουφάκου με τη μητέρα της και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, αλλά και πρόσωπα από τον χώρο της παρουσίασης όπως η Μαρία Μπεκατώρου και η Δανάη Μπάρκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυν & Πλην: «Η Ορέστεια του Στρίντμπεργκ» στο θέατρο Άνεσις12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr

Περισσότερα από Χωρίς κατηγορία