Πρεμιέρες: Ζώντας ως μετανάστης στο σημερινό Παρίσι
Η πολυβραβευμένη ταινία του γάλλου σκηνοθέτη Μπορίς Λοζκίν με τίτλο «Το Παρίσι του Σουλεϋμάν» ξεχωρίζει από τις νέες ταινίες της βδομάδας.

Το Παρίσι των μεταναστών όπως το καταγράφει ο Μπορίς Λοζκίν στην ταινία του είναι ένας σκληρός και αφιλόξενος τόπος όπου η μάχη για την καθημερινή επιβίωση είναι διαρκής και έντονη.
Κριτική και αίθουσες προβολής
Το θρίλερ «Until dawn» έχει μόνο μια καλή ιδέα που εξελίσσεται χωρίς περαιτέρω έμπνευση και αποτελεσματικές εικόνες τρόμου.
Κριτική και αίθουσες προβολής
Στο «Λογιστή 2» του Γκάβιν o’ Kόνορο αυτιστικός λογιστής της Μαφίας Μπεν Αφλεκ συναντά εκ νέου τον αδελφό του Τζον Μπέρνθαλ.
Κριτική και αίθουσες προβολής
Το «Baby» του Μαρσέλο Καετάνο είναι ένα κουίρ δράμα που εκτυλλίσεται στις γειτονιές του Σάο Πάολο.
Κριτική και αίθουσες προβολής
Το ντοκιμαντέρ «Το βράδυ υποχωρεί» αφηγείται τη συναρπαστική ζωή του γλύπτη Μέμου Μακρή και της καλλιτέχνιδας συζύγου του Ζιζής Μακρή.
Αίθουσες προβολής
Τέλος, το animation «Ο Πειρατής Μαυροδόντης και η Κόμισσα του Γκρελ» βασίζεται στα περιπετειώδη ταξίδια του ομώνυμου πειρατή.
Αίθουσες προβολής